Rabu, 02 Agustus 2017

Wisata Di Singapura Tempatwisatabizid

Tempat Wisata Di Singapura tempatwisatabizid Merlion Park, krenaria e Singaporit ne One Fullerton, prane zones se Qarkut te Biznesit Qendror. Kur jeni ne afersi te Merlion Park dhe One Fullerton, eshte e veshtire te humbasesh simbolin portik, qe konsiderohet si krenaria e Singaporit. Statuja e madhe Merlion, duke qendruar ne nje lartesi prej 28 kembesh, ka nje koke luani dhe nje trup peshqish dhe perfaqeson origjinen e perulur te qytetit si nje fshat peshkimi. Nga ketu, ju mund te shijoni pamje te mrekullueshme te gjirit Marina.

Ura e pare e helixit ne bote, e vendosur prane ures Benjamin Sheares, se bashku me Ura Ajrore Bayfront. Vendosur per t'u bere pike referimi tjeter i Singaporit, kjo ure kembesoresh arkitektonike unike eshte ura e pare e dyfishte spirale ne bote. Ngjashem me strukturen e nje ADN, ura ka pese platforma shikuese pergjate gjithe gjatesise per te shijuar pikepamjet e shkelqyera te horizontit te Singaporit dhe ngjarjet qe ndodhin brenda Marina Bay. Nga lart ura mund te kapni pamje mbreselenese panoramike te horizontit te Singaporit dhe gjithashtu te shihni ngjarjet qe ndodhin ne Marina Bay nga nje prej platformave te shikimit.

Nuk eshte krejt nje galeri arti ose muze, Qendra Discovery Singapori eshte nje atraksion unik, i cili eshte edhe qendra e shkences ne 510 Upper Jurong Rd, Singapor 638365. Qendra Discovery Singapore ndan historine e rritjes se Singaporit dhe pervojen unike te Singaporit ne Nje menyre interaktive dhe interesante. Qendra krenohet me nje teater XD me karakteristika te nje rides simulimi 4D. Teatri iWERKS krenohet me nje ekran te filmit me pese kate te larte. Mos harroni te gezoni emocionet e paintballs qitjes ne arenen Paintball Crossfire. Shtimi i emocioneve eshte galeria virtuale e xhirimeve dhe teatri i simulimit te krizes. Ekspozita Gateway ne Singapor Discovery Center paraqet historine e Singaporit ne nje video muzikore. Reporteri i Vendndodhjes ju jep mundesine te perjetoni tronditjen e gazetarise se transmetimit.

Portreti i Raffles 'Landing Site ne Singapor ne lumin Singapor; Ne fund te Parlamentit te Lane te Vjeter, Singapor, Singapor (Qendra Qendrore). Landing Site Raffles eshte nje vend historik ne Singapor. Besohet se ky eshte vendi ku Sir Thomas Stamford Bingley Raffles u ul ne me 29 janar 1819. Sir Thompson Stamford Bingley Raffles eshte i njohur si themeluesi i Singaporit. Ka nje statuje te bukur polymarble te Sir Raffles ne kete faqe per te paguar respektin per njeriun qe konsiderohet si themeluesi i Singaporit. Nga faqja e uljes se Raffles, ju mund te shijoni pamje panoramike te Singaporit dhe te shikoni per vete kontrastin mes ndertesave te vjetra koloniale dhe shkurreve te reja te Singaporit. Tempat Wisata Di Singapura tempatwisatabizid
Kamis, 20 Juli 2017

Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah

Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah yetena inishuranisi muluwini weyimi anidi gilesebi yehikimina wechiwochini yemiyatekalili sihoni yihimi kefitenya kutiri balewi sewi layi adega liyaderisi yichilali. betena atebabeki layi yalewini yetena atebabeki ina yetena siriati wechiwochi atekalayi adega bemegemeti, anidi inishuranisi bemedini inishuranisi wisiti letetekesewi yetena inikibikabe tikimochi genizebuni lemekifeli inide werihawi pirimiyemi weyimi yedemozi kereti yemesaselu medebenya yefayinanisi mewakirochini simimineti. tikimatikiru yemitedaderewi inide anidi yemenigisiti dirijiti, yegili nigidi dirijiti weyimi letirifi yalitetekese dirijiti newi. beamerika yetena medihini asosiyeshini mesereti yetena inishuranisi "behimemi weyimi beakali gudati mikiniyati tikima tikimochini yemikefili shifani sihoni yihimi adega beadega, behikimina wechi, beakale sinikulineti weyimi beagatami memotina mekenesini yatekalilali" (getsi 225). yetena inishuranisi polisi beinishuranisi akirabiwi (lemisale: inishuranisi kubaniya weyimi menigisiti) ina gilesebi weyimi yeisu / yeiriswa digafi sechi (lemisale: ketari weyimi yemahiberesebi dirijiti) mekakeli yale wili newi. konitiratu litadesi yemichili (lemisale beyeametu, beyeweru) weyimi begili inishuranisi layi idime liki behiyiwetu bemulu weyimi behageri akefi ikidochi wisiti lehulumi zegochi gideta lihoni yichilali.

betena inishuranisi shifani yemishefenuti yetenineti ayinetochi ina meteni betena medini shifani, be "komipawiteri" weyimi "begilitsi inishuranisi" yemenesha masireja weyimi bemenigisiti yetena inishuranisi wisiti bebirowi yetena pilani yigeletsalu. aseriwi bemiyasitedadirewi beraridi rarizi (ERISA) ikidi amakayineti yetena inishuranisi polisi (amerikani yetewesene) newi. kubaniyawi beatekalayi tiliki yeinishuranisi kubaniyawochi inidalachewi yasitewilalu. honomi gini, be ERISA gudayi wisiti, yeinishuranisi kubaniyawi "beinishuranisi layi ayisatefimi", yasitedadiralu. silehonemi yeriaaesi ikidochi lesiteti higochi tegezhi ayidelumi. yeriasa ikidochi beyu esi diparitimeniti ofi diejeri (yu esi diechi) siri behonu yefederali higi yemitedaderu nachewi. yetewesenu tikimatikimochi weyimi yeshifani zirizirochi bematekaleya ikidi megilecha (SPD) wisiti yigenyalu. yigibanyu inishuranisi kubaniyawini, keziyami wede ketatariwi yefayinanisi memiriya bemehedi malefi alebeti. ahunimi bihoni asifelagi hono ketegenye ye Fiduciary wisane leyu.eni.e.esi (ERIA) tegezhineti lemegemigemi wede federali firidi beti mekirebi yichilali. Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah